Blogger-øje: Frynsede sandaler

Så prøver jeg igen…

Jeg klikkede lige ind på ASOS for at tjekke, om mine sandaler nu ikke skulle være på lager igen. Jeg har klikket derind hver dag omkring midnat, for det er åbentbart der, de putter de varer, der er kommet retur, på sitet igen.
De har været der i en størrelse 6, 5, og 4. Men aldrig i en 3’er – indtil i dag! Lige så snart jeg så det, klikkede jeg skoene i min indkøbskurv og gik straks til kassen. Og selvom jeg har fået en bekræftelsesmail, så finder jeg ikke hvile, før jeg har dem på fødderne. Denne gang bliver de sendt til mine forældres adresse, for jeg tør ikke få dem sendt til min egen, for jeg er aldrig hjemme på de ugudelige tidspunkter, som de leverer. Nu kommer påsken jo lidt i vejen, men jeg håber, at de måske når at blive leveret hjemme i Svendborg, hvor jeg skal være hele påsken indtil onsdag næste uge. Ellers må jeg beordre min Mutti til at sidde lænket derhjemme, indtil de bliver leveret!
Kryds fingre for mig!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger-øje: Frynsede sandaler