Pandehår

Servicemeddelelse: Nye links

Link-listen er opdateret – så produktiv jeg har været i ferien 😉 Jeg har tilføjet en skønhedssektion, fordi det virkelig er en verden, jeg er begyndt at ville udforske noget mere. Som altid vil jeg give et special shout-out til de dansksprogede modeblogs, så besøg Anne V, Bloggerella og Confessions of a highschool fashionista, hvis I som mig ikke kan få nok dansksprogede modeblogs!

Hvis I har nogle labre links, I vil dele – så smid en kommentar!

2 kommentarer

  • Amalie Damkjaer

    Hey Maria!Tak for add’et! Det er jeg glad for :)Jeg var inde forbi MAC i dag, hende jeg spurgte vidste ikke rigtig noget om det, men sagde, at de skulle på kursus her sidst på måneden, så der ville de nok for noget at høre om det, så jeg skulle bare komme igen i næste uge og spørge igen.. Så håber da på, de for noget at vide om det. Jeg er blevet ret obs på at få den neglelak ;)Amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Amalie,Det var så lidt 🙂 – det er da det mindste, jeg kan gøre, efter du har været henne og snuse i MAC ;)1000 tak for info!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandehår