Hvor godt kender din MP3-afspiller dig?

Skønhedsklassikere

Når det kommer til tøj, så kender jeg klassikerne: Jeans, cardigans, den lille sorte kjole, tank tops, en Chanel-taske. Men når det kommer til klassikere i makeup-tasken, så er det straks sværere for mig at namedroppe. Så må jeg ty til andre, mere vidende eksperter. Det har derfor været en fornøjelse at følge med i skønhedsbloggen Blogdorf Goodman’s indlægs-serie kaldet “40 days and 40 nights of Beauty Cult Classics”. På 40 dage har forskellige skribenter fortalt om de ultimative dullegrejs-klassikere, og det er superinspirerende og købelystvækkende!
Efter at have læst mig igennem alle indlæggene, så har jeg allerede fået lavet mig en liste over ting, der skal købes (eller i det mindste prøves): 1. Øjenskygge fra MAC i farven Naked Lunch. 2. Lipgloss fra Rimmel i farven Snog. 3. Creme i blå metalbøtte fra Nivea. 4. Neglelak fra OPI i farven I’m Not Really a Waitress (er allerede købt!) 5. Øjenskygge fra Lancôme i farven Erika F. 6. Blush fra NARS i farven Orgasm.

Har I nogle skønhedsklassikere, I vil dele?

(billeder fra Blogdorf Goodman)

5 kommentarer

  • Anonymous

    Politiken.dk har lavet en lignende liste: http://politiken.dk/tjek/dagligliv/forbrugguider/guiderkropspleje/article485500.eceJeg må indrømme, at jeg ikke ejer noget af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Tak for link :)Jeg kan se, at de også nævner den blå bøtte fra Nivea, så der må være noget om snakken!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • stupidcupcake

    Ehm, Yves Saint laurent touche eclat. – det er nok en af de beste consealer jeg nogen sinde har haft. Den er dyr, men har din hud en dårlig dag er den virklig god.Carmex læbepomade, kan fås i urbanoutfitters, rosebud gå hjem. Den er bilig og god.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Har købt den der Rimmel lipgloss- den er super lækker! Føles blød og glat uden at klistre (juicitube er for klistret til mig) Og farven er skøn- og så til den pris-tak for tippet!Kan du evt. lave et indlæg om den hvem der laver de bedste tanktops? En der ikke går ud af form efter du har taget den på? Bare en idé- tak for en sjov blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    ^Det var så lidt, jeg er glad for, at du kunne bruge tippet til noget 🙂 Jeg har desværre ikke fundet den farve lipgloss endnu, men bliver ved med at tjekke hver eneste Matas, jeg kommer i nærheden af.Mht. til tank tops, så er jeg glad for Malene Birgers tank toppe, modellen hedder Dawn, mener jeg. De koster 250 kroner, fås i et væld af farver og så er snittet (udskræring og længde) lige mig./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor godt kender din MP3-afspiller dig?