Så prøver jeg igen...

The Louboutin manicure

Christian Louboutin-sko er kendt for den ikoniske røde sål. Og når nu man klæder fødderne i så lækre sko, så hvorfor ikke matche på neglene? Der er faktisk noget, der hedder The Louboutin manicure. Indersiden af neglen er malet rød, og ydersiden er så malet i en farve, så den matcher ens Loubou’s. Looket kræver lange negle, og det lyder lidt besværligt at komme neglelak på indersiden af neglene – jeg har sgu besvær nok med at få det til at sidde ordentligt på ydersiden!

Billedet er fra All Lacquered Up, som er en FANTASTISK blog om neglelak – tjek den ud! Men jeg må advare jer: I får lyst til at købe 10.000 forskellige neglelakker efter at have kigget lidt på den blog!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så prøver jeg igen...