Must-NOT-haves

Topshop hopper på Etro-vognen

Jeg kan nu stadig bedst lide ASOS-versionen og håber desperat på, at de dukker op på en eller anden led…
(billeder fra topshop.com, elle.com, asos.com og stevemadden.com)

4 kommentarer

 • Modedullen

  Jeg så dem faktisk og tænkte på dig :-)Tillykke med fødselsdagen, og tak for en dejlig blog!mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, I læsere er måske begyndt at kende min stil alt for godt ;)Tak for de søde ord :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  men hvorfor fik du ikke skoene sendt igen, kan det ikke lade sig gøre når de er kommet retur? jeg har også ventet på dem i over en uge, og jeg SKAL have dem!hvilken størrelse skal du i øvrigt have? kan jo være man falder over et par i den størrelse på en eller anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg spurgte også, om de ikke kunne sende dem igen, men det kunne de ikke, da kundeservice ikke havde noget med varebeholdningen at gøre – eller sådan noget. Så jeg må bare håbe på, at et par bliver returneret og så må jeg bestille dem på den led… Er bare utroligt skuffet over ASOS!Jeg skal bruge dem i str. 3 – så hvis nogen falder over dem på en eller anden led – giv lyd!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-NOT-haves