Man kan ikke vinde hver gang...

Topshop.com sender til Danmark!

ENDELIG! ENDELIG! ENDELIG! Det var helt gået min næse forbi, men en sød læser lagde en kommentar, der gjorde mig opmærksom på det. TOPSHOP SENDER TIL DANMARK! Puha, nu er jeg lidt spændt på, hvor lang tid jeg kan holde mig i skindet. Har allerede shoppet ALT for meget i denne måned…men jeg har jo fødselsdag om præcis en uge, så måske der kom lidt ekstra moneter ind på den led?
Porto og leveringstid ser mere end rimelige ud. Det tager fem dage og koster cirka 50 kroner.
(screendump fra topshop.com)

4 kommentarer

 • Modedullen

  Jeg har kun en ting at sige: JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!Du har virkelig reddet min dag (en ækel dag med tandpine….)DET var dagens nyhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Puha, tandpine lyder ikke rart – men mon ikke, det er noget lidt shopping kan redde…Det er det i hvert fald for mig ;)Overvejer også at lægge en bestilling hos Topshop – bare som hævnaktion på dumme ASOS :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsessens Mor

  OH MY GOD!! Det måtte jeg SÅ meget ikke læse 🙁 Er super broke men har ærget mig over at de ikke sendte til DK længe og nu skete det så!! TUSIND tak for info!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stupidcupcake

  OMG! Det kunne bare ikke være BEDRE!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan ikke vinde hver gang...