Marc Jacobs leger med Lego

Tre år – tre outfits

Nu når jeg tænker over det, så har jeg haft en StyleDiary i rigtig lang tid! Jeg synes det er lidt sjovt at bladre den igennem og se mere eller mindre heldige outfits. Her er det outfittet fra samme dato, den 29. marts, dog tre forskellige årstal. Så kan man jo altid diskutere, hvor lidt eller meget min stil har udviklet sig…
Jeg flasher også lige dagens neglelak. Det er China Glaze’s Visit Me In Prism, der er en glimmerneglelak med holografisk effekt. Indenfor ligner den en almindelig glimmerneglelak, men i sollys glimter den i alle regnbuens farver. Den er lidt vild, men dog sjov at have på.

2 kommentarer

  • christine

    jeg opdagede først din blog her for ganske nylig og må sige, jeg er vendt rimelig trofast tilbage siden 🙂 synes det der stylediary-halløj virker som en ret sjov idé. gad godt at kunne se nu, hvilket tøj jeg gik i for et par år siden. men man skal vel lige i gang, i guess 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Christine,Jeg er da glad for at høre, at du finder mit fifleri og skribleri så interessant, at du kommer tilbage :)Og ja, det er ret sjovt at kunne se tilbage på alle de outfits, man nu har gået i. Det er nærmest blevet en vane lige at tage et billede foran spejlet enten før jeg stormer ud af døren, eller når jeg kommer hjem. Så kan kun opfordre dig til at komme igang!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs leger med Lego