Spottet på e-Bay: Gladiator wedges

Armbånd med budskab

Jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg så disse håndlavede armbånd fra Jessica Kagan Cushman hos Browns. Med budskaber som “Does This Bracelet Make Me Look Fat?”, “Bite Me“, “New Shoes Cure the Blues” og “Never, Never, Never, Never Give Up” er de en sikker samtale-starter. Jeg er ikke så meget til chunky armbånd, men er alligevel faldet for budskabet på især “New Shoes”- og “Fatty”-armbåndene.
(billeder fra Brownsfashion)

4 kommentarer

 • Anonymous

  OH MY GOD – de er virkelig sjove, men koster 80 £. Ak 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, hvor sjove de end er, så tror jeg aldrig, at jeg ville give SÅ mange penge for et armbånd ://Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Du kan allerede nu få et udvalg af hendes armbånd hos Figaros Bryllup.Og ja, de er ret skønne og dyre – hvilket i sin tid fik mig til at tænke på, om man ikke let kunne lave sin egen udgave?Hvis man nu maler nogle af de der træarmbånd man kan få i de fleste high street butikker pt. Bagefter kan man jo, efter at have skitseret, jo skrive på dem med en sprittusch…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jo, jeg tror helt sikkert, man selv kunne lave noget lignende, hvis man var lidt fingernem 🙂 Jeg tror bare ikke selv, jeg ville kunne formå, at få det til at se SÅ prof ud – men igen, jeg er ikke den mest ferme DIY’er ://Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spottet på e-Bay: Gladiator wedges