Luksus vs. budget: Stjerne-stiletter

Blomstret bikini

Jeg er egentlig ikke sådan en, der køber en ny bikini, når endnu en sommer står for døren. Jeg har allerede rigeligt med bikiner. Men trangen til at købe en ny bikini blev nu alligevel vækket, da jeg så denne søde bikini fra Stella McCartney med denne sæsons fantastiske blomsterprint. Desuden er jeg vild med de små flæser, især dem på toppen som nok kunne give lidt mere fylde for mig på den front 😉 Men prisen skal nu nok sætte en dæmper på bikini-trangen, for den koster godt 1800 kroner!
(billed fra Browns)

2 kommentarer

  • Anonymous

    Ej hvor er den fantastisk:DJeg havde lige håbet på, at det blot var en look-a-like stella McCartney, for så havde prisen nok været en anelse bedre:P

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, den er bare så skøn :DJeg vil helt sikkert holde øje med en budget-version – highstreet-guderne plejer jo lejlighedsvis at besvare mine bønner ;)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Stjerne-stiletter