En tur i H&M

Cph-shopping

Havde en dejlig udflugt til København i dag. Det var forårsvejr med masser af sol, og der var rigtigt mange mennesker på Strøget. Jeg elsker bare at gå ned af Strøget, ikke kun på grund af de fantastiske shoppingmuligheder, men fordi der er så mange mennesker med forskellig tøjstil. Det er superinspirerende – slet ikke som i Odense…Men nu må vi se, om jeg kommer til at rykke til hovedstaden. Jeg var i hvert fald inde og se mig omkring på nogle spændende praktiksteder!
Jeg var super fornuftig og lagde et budget for denne måned, så jeg havde et maks beløb, jeg måtte shoppe for. Jeg overholdt det – næsten…
I Zara fandt jeg en simpel, sort kjole. Sorte kjoler gør sig rigtig dårligt på billeder, men jeg er rigtig glad for, at jeg faldt over den, for jeg har længe ledt efter sådan sort kjole. Den har en ret dyb udskæring, men er så tækkelig med trekvartlange ærmer. Den kommer jeg helt sikkert til at gå meget i – man kan aldrig få for mange sorte kjoler!
Den stribede trøje, hvor de hvide striber er bredere end de mørke striber – yay!, er fra H&M’s L.O.G.G-mærke. Jeg har kigget på den i lang tid, men har altid ladet den hænge. Men nu var den til halv pris, så nu var der ingen undskyldninger for ikke at købe den.
Og så var jeg i COS! Der var rigtig mange fine, veldesignede og enkle ting, men jeg begrænsede mig til denne t-shirt. Jeg faldt for snittet og farven med det samme! Priserne er ganske rimelige, og så føler man sig vildt luksuriøs, så fint de pakker varen ind!
Og så gik jeg fuldstændig sko-amok i H&M. Et par sorte espadrille-wedges, som skal erstatte et fuldstændigt udtrådt par, som også er fra H&M. Et par grå wedges, som jeg har savlet over i lang tid, men aldrig har kunne opstøve i Odense. Og så et par flats som jeg allerede har i sort med sølvnitter, disse er dog lilla med guldnitter – med 70 procent rabat! Kunne ikke stå for det!
Så nu er der shop-stop for mig i denne måned – og det er kun den første! Desværre er det ingen aprilsnar.

Apropos, så var jeg jo forsinket i toget på grund af røveriet og sprængstoffet i Glostrup. Men så var det jo godt, at jeg var tidligt oppe og nåede at fange nyhederne, så jeg kunne tage et tidligere tog. Jeg troede lidt, det var en aprilsnar, men det ville være ondt at joke om sådan noget! Og det viser sig jo også at være ganske alvorligt!

Hvad med jer: Har I været udsat for aprilsnar i dag?

5 kommentarer

 • Anne

  Næh… men det var lige før, jeg troede at jeg så syner, da jeg så det her indlæg! Jeg sidder netop nu i den stribede trøje (som jeg er vild med), og mit berliner-Cos-køb – ja, det er netop den top, som du også er faldet for! Og ja, så har jeg jo også for nylig købt de grå sko… Haha, jeg tror, du er den første, som jeg har haft SÅ meget tilfælles med med hensyn til stil :)Nå ja, og så købte jeg faktisk den lange H&M-kjole i dag. Men den er stadig på overvejelses-stadiet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Arj, hvor sjovt 🙂 Jeg har før købt án ting, som andre havde – men hele tre ting…det er vist aldrig sket, hehe.Ja, kjolen er jo ikke billigere end at det ikke er verdens undergang, hvis den ikke er dig alligevel ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nej, det er også lige før jeg overvejer at beholde den, bare for sjov… hvilken luksus! (Forresten var jeg også heeelt solgt, da de pakkede ind i Cos. Har stadig posen stående på gulvet, fordi jeg ikke nænner at smide den ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  hej maria. jeg synes det er sjovt, at jeg lige præcis i dag, har købt dine grå wedges i pink og planlægger at købe både ballerinaerne og de der espadrillios. SYRET.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er også nogle fede sko, så kan godt forstå dig ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i H&M