En lille pause...

Designer Bazaar i Odense denne weekend

Der er Designer Bazaar i Odense Congress Center i morgen, lørdag, og overmorgen, søndag, klokken 10. Det lyder meget fancy, men det er sådan set bare et meget stort lagersalg. Men man kan dog finde mange gode mærker og spare en del. Jeg har været afsted både til foråret og efteråret de sidste to år, og det har lidt været en blandet landhandel. Nogle gange købte jeg slet ikke noget, andre gange gjorde jeg nogle fantastiske kup.
Sidst jeg var afsted, blev det til to par Cheap Monday-jeans til halv pris, en t-shirt fra Acne med 75 procents rabat og en stribet tank top fra Customized for the Crowd til 80 kroner. Virkeligt gode basisting til fordelagtige priser.

Jeg kommer desværre ikke afsted denne weekend, fordi a) jeg allerede har shoppet for meget denne måned og b) jeg skal bruge hele weekenden på at skrive praktikansøgninger.

Men jeg kan helt anbefale andre i O’ense og omegn at tage en tur til SØ!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille pause...