2-i-1 Toy Watch

Heldragt med stjerner

Den er meget strammere, men konceptet er det samme: En heldragt med stjerneprint. Jeg kan ikke rigtigt forestille mig, hvornår man skulle tage den stramme heldragt fra Topshop på – måske med et tylskørt, når man skal danse ballet? Hvis man endelig skulle klæde sig i en heldragt, så skulle det da være sådan en fra Chanel’s forår/sommer 08-kollektion, løs og luksuriøs.
(billeder fra style.com og topshop.com)

6 kommentarer

 • Anonymous

  den er jo fantastisk. man kan jo tage den på med en mini-nederdel. så er der både stjerner foroven og forneden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Signe: Hej, jeg har godt se dit blog, for du har linket til mig inde på den – det kan jeg se via trafikken :)Jeg skal nok nævne dig næste gang, jeg opdaterer link-listen :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Faldt over din blog i dag og har også selv ligesom Signe oprettet min egen blog fornylig.Synes det er dejligt endeligt at falde over nogle danske blogs om mode – er ved at være træt af altid at skulle læse svensk, selvom mit svenske nok er blevet en del bedre!Har sat dig på min linkliste, håber det er ok?!Hilsen Linnea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Linnea,Hvor er det godt at se, at danske modeblogs begynder at skyde frem :)Det er helt i orden med link, skal nok sørge for at tilføje dig næste gang jeg opdaterere min linklister…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Maria,Det er lige gået op for mig, at jeg i min spæde bloggerbegyndelse har skrevet mit fulde navn her hos dig, med link til min egen blog. Ikke så smart, når nu jeg forsøger ikke at gøre præcis det…Kan du slette min kommentar her? Så er du en engel.Tak – Signe 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Signe,Forståeligt nok! Det er hermed gjort :)Du må sige til, hvis du falder over flere./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2-i-1 Toy Watch