Blomstret bikini

Jeg drømmer om engelsk countryside

Når jeg tænker “Danmark på landet”, så tænker jeg gyllelugt og små landsbyer, hvor det hippeste sted er Brugsen, og de unge fræser forbi på deres tunede knallerter på vej til halbal (stereotypt – shoot me!).

Men når jeg tænker på “engelsk countryside”, så er min forestilling langt mere romantisk. Billeder af duftende rosenhaver, små hyggelige pubs og statelige landejendomme toner frem. Jeg forestiller mig, at man svømmer i varme, men svalende søer og laver fine buketter af markblomster. Man ligger på ryggen på den perfekt slåede græsplæne i skyggen af et gammelt blommetræ og ser skyerne svæve forbi på en klar, blå himmel. Når det er eftermiddag klæder man om til en fin, blomstret teadress og får serveret afternoon tea og søde, små kager.

Hihi, jeg tror lidt, jeg lod fantasien flyde lidt for frit, men jeg har altså en ting for “engelsk countryside” – og jeg har endda aldrig været der! Jeg har dog altid joket om, at jeg ville giftes med en vanvittigt flot ung mand fra den engelske landadel. Så skulle vi bo på hans kæmpe ejendom, og jeg skulle være en rigtig lady of the house (på den anti-“Fint skal det være”-måde!).
Min forestilling om en romantisk sommer på landet i England er rigtig blevet forstærket af H&M’s feature kaldet “Indside the Secret Garden”. Klik på det blafrende vindspil (jeg ville ønske, at jeg var så blæret til Flash, men jeg kan kun simple animationer) for at se smukke billeder og videoer fra et landhus i Surrey, England. Let’s go to the country, darling!


(billeder fra hm.com)

3 kommentarer

 • Christine

  åhh, hvor ser det hyggeligt ud!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det gør det nemlig! Jeg vil også på landet – i England vel at mærke…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  briter = <3! hehe. jeg er helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomstret bikini