Luksus vs. budget: Stjerne-stiletter II

Kate Moss med lidt mere bling

Her på det sidste har Kate Moss holdt sig til farvepaletten sort, mørkeblå, hvid og grå. Hun ser altid fantastisk ud, men ensformigt bliver det jo i længden. Det er Kate Moss opmærksom på, og for nyligt smed hun mere farve og glitter ind i sit outfit, da hun skulle til koncert med kærestens band, The Kills.
Jeg er sådan en, der ikke kan bære særligt mange accessories ad gangen. Måske fordi min frame er så lille, så drukner jeg nærmest, hvis jeg bærer store øreringe, store armbånd og stor halskæde på én gang. Men Kate Moss kan bare læsse på med accessories og efter min mening se fantastisk ud.
En rundown: Hængende øreringe, matchende lang halskæde, stort, multimønstret tørklæde, tre store guldarmbånd, adskillige fingerringe og en glimtende pailletcardigan.
Men jeg synes ikke det er over the top. Hendes trick, og Kate Moss har en del tricks, er at holde lærredet enkelt. Hendes grundoutfit er helt basic: Sort tank top, sorte skinny jeans, sorte støvler, sort taske. Håret sat op i en enkel knold og neutral make up. Kate Moss kan bare det der med at få det til at se nemt og rigtigt ud…
(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Stjerne-stiletter II