Sort/hvid sommer

Lad spekulationerne begynde!

politiken.dk kan i dag fortælle, at Miranda, aka Cynthia Nixon, har afsløret, at én af Sex and the City’s gennemgående figurer dør i filmen! Og så begynder spekulationerne jo straks, og der må sidde mangen en PR-ansvarlig og gnubbe hænder, for nu SKAL, SKAL, SKAL man bare se filmen!

Bryder Samatha’s brystkræft ud igen? Er det Big’s hjerte, der bukker under? Får kræften fat i Steve’s resterende testikel? Får Charlotte en tennisbold i hovedet? Vrider Carrie om på sine Manolo’s og slår hovedet? Teorierne er mange og fantasifulde…

Nu glæder jeg mig endnu mere til den 6. juni!
(billede fra politiken.dk)

2 kommentarer

  • Anonymous

    Mit gæt er Steve’s mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Den er oplagt – selvfølgelig ;)Men ville man betragte hende som en af seriens “gennemgående figurer”?/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort/hvid sommer