Endelig

Luksus vs. budget: Lego-stiletter

Selvom sæsoner kommer og går, så er der stadig visse ting fra catwalken, der bliver hængende i enhver fashionistas erindring. Jeg tror lidt, at Lego-skoene fra Balenciagas aw07-kollektion er en af disse uforglemmelige items (men igen, det er mange af Balenciagas kreationer!). Det var nogle meget mærkelige, meget dyre sko – men alligevel var der et eller andet ved farverne og udforminingen, der gjorde dem appelerende. Amerikanske sko-kopist Steve Madden er på banen med et par sko, hvor man ikke er i tvivl om, hvor inspirationen er kommet fra. Steve Madden’s version kan fås for godt 500 kroner, mens Balenciagas sporty stilet kostede godt 24.000 kroner.
(via fashionista. Billeder fra style.com og stevemadden.com)

4 kommentarer

 • stupidcupcake

  Først og fremmest, tillykke med praktisk pladsen. Jeg håber du finder noget i kbh. og at du bliver glad for at bo der.For det andet, er jeg virklig vild med steve maddens “fortolking”/ kopiering af skoen, især spændet foran. Jeg kunne egentlig godt overveje at købe dem. Men jeg tror egentlig jeg ville have ret svært ved at få dem til at passe ind i min garderobe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak :)Jeg tror såmænd godt skoene kunne fungere med tight jeans og en tank top og ikke meget andet. Skoene larmer nok i sig selv, så det er med at holde resten enkelt./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Modedullen

  Har du egentlig nogensinde købt noget via stevemadden.com – jeg mener: Kender du noget til kvaliteten? Og ved du egentlig tilfældigvis noget om told, moms osv på den slags ting?MvhMette – lidt lun på de der Chloe-kopier… takket være denne post! Du er dyrt bekendtskab 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Mette,Nej, desværre. Erfaringen med Steve Madden har jeg stadig til gode…Men har aldrig hørt noget dårligt om kvaliteten, jeg tror du får, hvad du betaler for.Generelt når jeg shopper fra USA, så regner jeg som regel altid med 30-40% procent ekstra oveni til told og moms, så jeg ikke ender med nogle ubehagelige overraskelser. Så kan man jo altid glæde sig ekstra meget, hvis den ikke bliver taget i tolden. Så vidt jeg kan se på hjemmesiden, så bruger de postvæsenet og ikke leveringsfirmaer. Nogle leveringsfirmaer regner jo automatisk told og moms oveni, før de leverer, mens postvæsenet opererer med stikprøver…Håber det var til nogen hjælp ://Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig