Flade sko med t-rem fra Forever21

Luksus vs. budget: Ternede, cropped bukser

Ternede bukser behøver ikke kune at være mormor- eller golfbukser. I Gucci’s ss08-kollektion var ternede bukser i sort/hvid/grå gjort sleek og rock ‘n’ roll med en smal silhuet og et kig til anklerne. Call me crazy, men det fuldstændigt ternede look fungerer faktisk, fordi farverne er holdt ens, mens ternene er varierede.
Gucci’s bukser koster godt 3600 kroner, mens Topshop’s version kan komme hjem i klædeskabet for en tiendedel af prisen – 360 kroner.
(billeder fra Gucci, Topshop og style.com)

2 kommentarer

  • pernille

    Fed blog du har! Du er virkelig god til billed behandling, det ser rigtig prof ud! Bruger du photo shop, eller et andet program?Ciao 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Pernille,Tak for de søde ord 🙂 Jeg vil ikke just kalde det prof, det jeg gør med billedbehandling – det er der sikkert mange, der kan høre bedre…Men ja, jeg bruger Photoshop, så godt som jeg nu har lært det på det ene semester jeg havde om det på mit studie.Jeg følger også rigtigt interesseret din blog. Det er superspændende at følge dine designprojekter – det er noget jeg slet ikke har evner inden for, desværre!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flade sko med t-rem fra Forever21