Så fint, så fint

Passmule Zeppa Wedges fra Christian Louboutin

Jeg får altid mit daglige fix røde løber hos Red Carpet Fashion Awards, og forleden forelskede jeg mig hovedkulds i de sko, som både Cameron Diaz og Ashley Simpson bar til Nickelodeon Kids Choice Awards. Skoen med kilehæl og en enkelt rem over foden er fra Christian Louboutin og hedder Passmule Zeppa Wedges. Modellen fås både i neutrale farver som hvid, sort og beige og mere opsigtsvækkende farver som orange og pink. Jeg synes især, de pink er skønne. De kunne nok live mangen et sommeroutfit op! Skoene koster “kun” 2700 kroner hos Browns.
Jeg faldt over et vellignende par hos Urban Outfitters, hvor designer Alexandre Herchovitch har kreeret et par sko for Melissa. De har ikke samme cut-out detalje, så foden er fri. Men hvis man fjernede ankelstroppen ville de ligne rimeligt meget. De er på tilbud til 220 kroner hos Urban Outfitters, det eneste jeg er lidt betænkelig ved er, at de er lavet af plastik. Og så fås de ikke i pink, kun i grå og sort.
(billeder fra The Fashion Spot, Browns Fashion, Barneys, Saks Fifth Avenue, Urban Outfitters)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fint, så fint