Fantastiske Etro

Pieces does Prada

Kan I huske de Prada-inspirerede sokker jeg beundrede i Vero Modas forårskampagne? Jeg havde glemt alt om dem, indtil jeg så dem i en Pieces-forretning. De koster kun 60 kroner, så det er til at overkomme i forhold til Prada-priser. Men de er ikke footless, men sådan en ganske ordinær knæstrømpe.
Nu er jeg ikke udstyret med så lange ben som Vero Moda-modellen, de når mere over knæet end under knæet for mig, men jeg håber da, de kan gå på mig alligevel. Jeg synes de er rigtig anvendelige. Man kan selvfølgelig bare nøjes med kun at have dem på, men det er vejret ikke rigtig til endnu. Så kan man have dem på til strømpebukser i alverdens farver for at lave sådan en cool color-block-effekt på benene. Almindelige, ribbede eller lamé-leggings giver alle hver deres cool kontrast, så man også kan variere i materiale og skabe spil på den måde.
Jeg så dem også i lysegrå/pink og lysegrå/orange i forretningen. Desværre var de sort/blå footless, som er i kampagnen, ikke at se.

2 kommentarer

  • Anonymous

    jeg har et par prada inspirede blå/beige’ish footless strømper, endnu ubrugte, som jeg gerne vil sælge.Skriv mig evt. en mail, hvis du er interesseret. dittedegn@ofir.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Ditte,Tak, for dit tilbud, men takker nej – prøver på at lade være med at shoppe alt for meget :)Måske andre vil tage imod dit tilbud?/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske Etro