Luksus vs. budget: Lego-stiletter

Retail therapy

Jeg fik shoppet både før og efter jeg havde været på Panikdag. Shopping kan både dulme nerver og forstærke et allerede ekstatisk humør – i hvert fald for mig. Skal vi ikke bare konkludere at shopping i et hvert humør er farligt for pengepungen? Jeg havde godt nok proklameret shop-stop resten af måneden efter min Kbh-shopping spree, men feriepenge er vel ikke til for ingenting 😉

Etro’s sommerkollektion synes at udøve en anden ubevidst indflydelse på min shopping for tiden. Jeg har selvfølgelig set kollektionen igennem og savlet over mange af looksene, men jeg har ikke ligefrem lavet en liste over det, jeg skal have. Men når jeg kommer hjem med tingene, så indser jeg, at de har lidt Etro over sig.
Olivengrønne cargopants med opsmøg, nittede bælter, gladiator demi-wedges (tak for den definition, Modedullen ;)) og et drys leopardprikker fra Etro’s catwalk er efter en tur i H&M blevet til:
Bukserne er fra H&M’s børneafdeling (endnu en ting fra børneafdelingen). De koster kun 179 kroner og bæltet hører til! Bukserne kan også fås i sort med et sort bælte med sølvnitter. Så hvis I er så petit som mig med lille popo og korte stænger, så kan jeg kun anbefale jer at komme ned i H&M og investere i et par (husk, der er 10 procent rabat for medlemmer i denne uge!). Sådan et par cargopants kan være casual med klipklapper og dresses op med stilletter. Leopard-touchet er i form af et tørklæde som også er fra H&M. Med mønterne minder tørklædet om Balenciagas aw07-kollektion, men Etro fortsætter denne sæson det etniske feel fra Balenciaga-kollektionen, så det passer meget fint ind i Etro-looket. Jeg elsker leopard, og jeg tror det her er mit tredje leopard-mønstrede tørklæde. Det kan også fås med zebrastriber.
Og så har jeg endelig fået et par frynsede sandaler! Det var egentlig meningen, at jeg ikke skulle købe flere sandaler, for sandal-vejret synes ikke at komme i år 🙁 Men disse kostede kun 80 kroner (minus 10 procent oveni) De ser ret crazy ud, but I like! Hvis man ikke er til frynser, kan en frynsefri version også fås i H&M.
Min liste med skønhedsklassikere med inspiration fra Blogdorf Goodman er næsten komplet – jeg mangler kun at prøve NARS’ Orgasm. MAC’s Naked Lunch var jeg heldig at falde over på eBay, da jeg ikke kunne finde den hos MAC i Odense. Lancôme’s G-40 Erika F 133 er superflot i virkeligheden. Jeg kunne ikke finde den på eBay, så måtte ned i Magasin for at hapse den. Ekspedienten solgte varen supergodt, for hun havde den selv på, og så var jeg jo solgt. Hun lokkede mig til at købe to produkter, for så fik jeg en masse gratis ting smidt i nakken – det kunne jeg ikke sige nej til, da jeg alligevel manglede en eyeliner.
Men nu er der i hvert fald shoppe-stop for denne måned!
(catwalk billeder fra elle.com)

2 kommentarer

  • Anne

    Åååh, hvor er det typisk; Jeg købte sådan et par sandfarvede bukser i går, men nu kan jeg selvfølgelig ikke forestille mig at skulle overleve en hel sommer uden et par i armygrøn! Og det der tørklæde, som jeg har kigget på tusind gange (og endda overvejet at tipse dig om, fordi du skrev om Balenciaga og Etro, haha), kan jeg i virkeligheden undvære det? Bliver jeg ikke bare udstødt fra samfundet, hvis jeg ikke køber det? Det er ikke godt for økonomien at læse modeblogs…Tillykke, forresten, med praktikpladsen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Nej, jeg tror også, at jeg ville være en del rigere, hvis der ikke var noget, der hed modeblogs ;)Bukserne og tørklædet er jo ikke så dyre – og med 10 procents rabat så overlever økonomien nok!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Lego-stiletter