Lipgloss

Søndagssang: The Art Teacher – Rufus Wainwright

Jeg kan ikke spille klaver, men hver gang jeg hører The Art Teacher med Rufus Wainwright (fra pladen Want Two), så får jeg lyst til at lære det, bare så jeg kan spille denne fantastiske sang.

Jeg faldt for Rufus Wainwright og hans fantastiske bakkenbarter, som han havde på coveret af “Poses”, som er plade nummer to fra hans hånd. Og selvom de efterfølgende plader også er geniale, så er “Poses” stadig min personlige favorit.

I denne video har han de samme fantastiske bakkenbarter som på coveret af “Poses”. Tøv ikke med at se videoen. Ikke kun på grund af bakkenbarterne, men selvfølgelig på grund af den fantastiske sang. Hans stemme er virkelig unik. Prøv at lægge mærke til, hvor meget stemme der kommer ud, selvom han ikke åbner munden særligt meget – det er nærmest som om, han bider tænderne sammen. Og prøv og hør, hvordan han nærmest hvæser luften ind, før han begynder på en ny linie.

Der er også en fantastisk fremførsel af The Art Teacher på dvd’en All I Want, hvor man virkelig kan se det blærede klaverspil. Så hvis du også er Rufus-fan, kan jeg kun anbefale dvd’en!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lipgloss