Luksus vs. budget: Stjerner i plastik

Så fint, så fint

Jeg bliver virkelig draget og fascineret af dette outfit. Først og fremmest fordi, hun er klædt i min yndlingsfarvekombination navy/sort. Men når jeg så er kommet over denne fantastiske farvesammensætning, så begynder jeg at se på frakkens udformning. Det ligner lidt, at det er en gammel kjole, der er syet på forsiden af frakken. Prøv at se de små pufærmer, den delikate, men samtidig rå udsmykning på topstykket og det brusende blondeskørt forneden – det er da en kjole, er det ikke?
Og hvad der fuldender outfittet er MIN taske. Nå ja, min og min…jeg har i hvert fald savlet over den i lang tid!
(billeder fra altamiranyc)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Stjerner i plastik