Luksus vs. budget: Khaki kjole med én skulder

Sort/hvid sommer

Vi går en farve- og mønsterrig sommer i møde: Blomster, afrikanske prints, orange, gul, pink og grøn. Det er alt sammen fine trends, som jeg personligt glæder mig til at eksperimentere med. Men med en trend følger anti-trenden, og det kunne måske være et helt sort/hvidt outfit. Der er et eller andet simpelt og chic over kun at have en hvid top og sort nederdel på. Hvis man sørger for at vælge interessante materialer og snit og med de rette accessories, så er man langt fra klassisk og kedelig. Lanvin og Miu Miu kombinerer de sort/hvide-outfits med tilbageskrabet hår og mørkerød læbestift, og hos Moschino er de pigede flæser gjort lidt rå med en lakclutch.

I forbindelse med hvid top/sort nederdel-looket så har jeg bemærket en ret spøjs ting. Der er faktisk en del all-in-one kjoler, hvor den hvide top hænger sammen med den sorte nederdel. Jeg er ret splittet med hensyn til disse kjoler.
På den ene side ville jeg da foretrække seperate dele, så man har flere muligheder for at kombinere på kryds og tværs med andre under- og overdele i andre farver.
Hvis man på den anden side ved, at sådan et sort/hvid look bare er én, så er det vel rimelig smart med sådan en kjole. Så slipper man lidt for at toppen bliver ved med at rutsche op af nederdelen.

Men jeg ville nu stadig foretrække to tøjdele frem for kun én. Hvad synes I om disse kjoler?

(billeder fra net-a-porter, Dorothy Perkins, Forever21, American Apparel, My-Wardrobe, elle.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Khaki kjole med én skulder