Passmule Zeppa Wedges fra Christian Louboutin

Sun Lolly Neglelak

Før var det rødløg, og nu er det Sun Lolly – hvordan kan jeg ubevidst blive ved med at matche mine negle med min spise? Jeg kunne ligefrem dufte foråret i luften, da jeg cyklede hjem i solskin fra uni i dag. En duft, jeg ikke rigtig kan formå at beskrive, men som gør mig i så godt humør, at pedalerne nærmest kører rundt af sig selv og man bare smiler og nyder det lune vejr. Det skulle fejres med en Sun Lolly med vindrue (den der hed champagne, da jeg var mindre) – min yndlings Sun Lolly!
Neglelakken er fra Maybelline og hedder Express Finish i farven Electric Apple, så det ville selvfølgelig være oplagt at matche med et æble. Men jeg bryder mig ikke om grønne æbler, jeg synes, de er for sure. Men Sun Lolly dem kunne jeg kværne i pakkevis, især når jeg har tømmermænd!

2 kommentarer

  • Shopamokka

    Sun Lolly rawks! Og det er helthelt forkert, at de hedder vindrue nu – vi ved jo, at champagne er det eneste rigtige navn til dem! Hvor er ananassen i øvrigt blevet af (brun og gul is-lomme)? Det var nemlig min yndlings, men nu er jeg blevet tvunget til at finde en ny, og det er så champagnen…Fine negle. Er ved at tage tilløb til at bestille china gglaze/OPI neglelak på Ebay, men jeg kan ikke bestemme mig for, hvilke farver, jeg skal have…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mumrikken

    Superfed farve!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Passmule Zeppa Wedges fra Christian Louboutin