Luella og Batman

Bella Blue Dress

Oh, du utopiske, mørkleblå kjole, vil jeg nogensinde beside eder?! Mit hjerte slog et ekstra slag, da jeg Acne’s Bella-kjole i den fineste blå farve. Det enkle design, men komplicerede konstruktion, lommer, overraskelsen, når man vender ryggen til – kjolen matcher så sandelig sit navn! 1200 kroner er dog lige lidt mere end mit slukne SU-budget kan holde til 🙁

(billeder fra La Garconne)

5 kommentarer

 • Anne Sofie

  Wow. Instant musthave. Hvor er den bare flot(!)Jeg kan rigtig godt lide at læse med i din blog (den er for længst tilføjet til listen af overspringshandlinger).Dejligt med en virkelig god dansk modeblog, der ganske rigtigt nærmest filosoferer over mode. Jeg går selv med tanken om at lave en, men da jeg snart har læseferie, er det måske ikke det smarteste. Nu må vi se. Du skal i hvert fald have store klapsalver med på vejen – Tak for den næsten daglige dosis af inspiration :)- Anne Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for de søde ord :DJeg kan kun opfordre dig til at starte en blog – det er bare verdens bedste overspringshandling. Og hvis der er én ting, der hænger sammen med læseferie, så er det overspringshandlinger 😉 (Har personligt selv lige gjort rent og blogget, selvom jeg burde lede efter litteratur til min eksamensopgave i Mediesociologi!)Men blogging er ikke kun overspringshandlinger. Jeg synes, det er et fantastisk sted at få samlet sine tanker, ønsker og betragtninger – og så får man så mange fantastiske inputs i kommentarerne!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASN

  Jeg har lyttet til din opfordring og oprettet en lille modeblog – Jeg ved ikke, hvor længde den holder, og om den bliver til noget permanent, men nu er den der i hvert fald. :)Ja, jeg er helt enig. Jeg har også blogget i et års tid, men det har mere været som en slags dagbog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Cool, vil straks tjekke den ud! /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Den er godt nok fin, tror jeg ville forsøge at finde lidt plads i budgettet til den, hvis jeg var dig… Det ligner én man vil have glæde af i lang tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luella og Batman