Reality shoes

Beverly is back!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gU7EjzF1RJk]
Jeg vil helt ærligt være meget skeptisk, for INTET kan ifølge min mening slå Beverly!

Det startede som et rygte, men den er god nok. Serien med det famøse post-nummer er tilbage fri for neonfarvede cykelshorts og 90’er danse-moves. Denne gang er det en kernesund kernefamilie, der flytter fra Kansas City til det glamorøse nabolag, hvor faren skal være rektor på West Beverly High.

The CW, der også står bag Gossip Girl, håber på at ramme hit-serie-guldåren igen. Det bliver spændende at se, hvordan serien kommer til at være! Gad vide, op de opper moden i det nye Beverly? Ikke at moden var skrækkelig (til tider var den!), men den var ikke i højsædet…Vil pigerne fra Beverly starte trends som pigerne fra Gossip Girl gør det nu med deres fine kjoler, pigede hårbånd og farvede strømpebukser? Traileren her ser ikke videre high fashion ud…

Men hvor catchy er hook-linen! “You wanna live in the zip, you’ve gotta live by the code” :S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reality shoes