Servicemeddelelse: Link-liste opdateret

Costume Institute Gala 2008

I går aftes blev der afholdt Costume Institute Gala ved The Metropolitan Museum of Art. Begivenheden går også under navnet “Fashions Oscars”, fordi den røde løber lægger gulv til nogle fantastiske outfits, der er lidt mere eksperimenterende end ellers. Dette års tema var “Superheroes: Fashion and Fantasy”, så det var spændende at se, hvordan starletterne havde inkorporeret temaet i deres røde løber-looks.
Scarlett Johansson havde især fæstnet sig ved fantasy-delen af aftenens tema. Hun bar en skøn nude fe-kjole fra Dolce & Gabbana med matchende sko. Kate Bosworth fremhævede den farverige tegneserie-del af helteuniverset med en farvestrålende, glitrende kjole fra Chanel. Kate Moss lignede en moderne, festklar heltinde i sin Stella McCartney-kjole med et metallic-bælte i taljen i bedste Wonder Woman stil.

For mere CIG 2008 så klik over på Red Carpet Fashion Awards for at se bedst og værst klædte. Sørg desuden for at tjekke style.com’s feature om superhelte, desuden er der også masser af billeder fra aftenen.

(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Servicemeddelelse: Link-liste opdateret