Matcher du make up-mærker?

Elle kommer til Danmark

Den 22. september rammer et nyt, men yderst velkendt, modemagsin hylderne i en velassorteret kiosk nær dig. Politken.dk kan i dag fortælle, at Aller udgiver modemagasinet Elle på dansk.

Som en fuldblodet magasinoholiker kan jeg ikke få armene ned, og jeg glæder mig rigtig meget til at se den første udgave. Det er tidligere chefredaktør fra Where2Go, Cecilie Christiansen, der bliver chefredaktør på dansk Elle. Jeg mødte hende, da jeg var på praktikbesøg hos Where2Go, og med det hun har gjort med det kvadratiske Københavner-magasin, så er mine forventinger ikke mindre.

Men som kommende ansat i et konkurrende bladhus, kan man jo ikke lade være med at tænke, at der nu er endnu en konkurrent på banen! Men igen, med ambitioner om at blive kvinde- og modemagasinsjournalist skal jeg jo ikke brokke mig over, at der åbner en ny, potentiel arbejdsplads, når den tid nu kommer – og hvis bladet stadig lever til den tid!
(billeder fra elle.se og elle.com)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matcher du make up-mærker?