Stur, stur pause

Hjemme igen

Usj, hvor er det rart at være hjemme ved min egen seng! Jeg er tilbage fra Jylland, hvor der ikke skete så meget rent modemæssigt…Jeg tror, at jeg har været så lidt fashionabel, som jeg overhovedet kan blive på denne reportage-tur!

Men min tour-de-provinsbyer med cirkus havde da en lille bonus, for selv den mindste by har en genbrugsforretning – og priserne er yderst favorable! Jeg faldt over disse fine, sorte pumps med sløjfer i hælen i Ørsted, som ligger et stykke ud for Randers.

Alle sko kostede 15 kroner, men da jeg skulle betale, lagde den flinke dame de to to-kroner og to halvtredsører tilbage i hånden på mig og sagde “Jeg synes, du skal have dem for 10 kroner”. Jeg synes nu 15 kroner var mere end fair, og pengene går jo til et godt formål – men der var ikke så meget at rafle om.

Puha, er fuldstændig udmattet efter turen, men eksamensperioden er desværre kun lige begyndt. Jeg skal transskribere en masse interviews, og i nat skal jeg ud at køre mørkekørsel. Glæder mig til ferie, så jeg kan slappe af!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stur, stur pause