Beverly is back!

Kate Moss for Topshop High Summer

For sjette gang lægger Kate Moss navn til en kollektion for Topshop. High Summer-kollektionen følger stilen fra sommer-kollektionen med temaet “the bohemian traveller”. Al printsene og pynten er da også inspireret fra hele verdenen: Indien, Mexico og Ibiza.

Jeg er (igen) ikke faldet for noget i kollektionen. Dog synes jeg, denne navy top strøet med stjernepailletter er superflot. Stjerner er jo store denne sæson, og jeg elsker pailletter! Toppen fåes også i en kjole-version, hvor stjernerne er samlet i et bånd om taljen og i udskæringen, men den synes jeg ikke er noget særligt…Stjerner skal strøes på!
(billeder fra topshop.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beverly is back!