Flere sorte minier til mig, tak!

Lang Weekend

Huhej, hvor er det rart med en fridag! Jeg har rendt rundt og ordnet alle de ting, jeg ikke har tid eller lyst til at gøre i hverdagen: Vaske tøj, gøre rent og sorteret i de utallige bunker af breve, notater, magasiner og aviser, der har hobet sig op. Men så nåede jeg ikke at lave lektier, men man kan jo heller ikke nå det hele!

Inden jeg går i seng, skal jeg nå at pakke, for jeg skal på familieudflugt og -visit i Jylland. Nærmere betegnet Herning. Vi regner med at skulle tjekke shoppe-mulighederne ud – så er der noget, der er værd at besøge?

Udover at shoppe så glæder jeg mig bare til at være lidt sammen med familien. Jeg har haft så travlt, at jeg har forsømt det område en smule.
Og så bliver det jo fantastisk vejr, så det kan ikke blive bedre. Bortset fra at jeg har svært ved at begrænse antallet af sko, jeg pakker. Det er trods alt kun én weekend, ik’ Maria?

Jyllands-turen betyder også, at jeg desværre ikke får blogget. Jeg regner ikke med at komme i nærheden af en computer med et ordentligt billedbehandlingsprogram, og da jeg går meget op i at få billederne til at se ordentlige ud, så vil jeg hellere holde pause end at belemre jer med teksttunge, billedløse indlæg. Men hvem ved, måske jeg ikke kan holde mig væk alligevel?

(Billedet er fra sidste sommer, hvor DR Vejret var på besøg i min home-town Svendborg. Hvorfor jeg smiler så meget, når der er regn i vente, skal være mig en gåde!)

2 kommentarer

  • Prinsessens Mor

    Næææh kommer du til Hææærning?Men nej desværre – ingen lækre butikker her! Jeg har kun (i det ½ år vi har boet her) købt et par få ting – og det var i h&m! Ellers er det online shopping for mit vedkommende..Skal jeg nævne et par butikker så er der Jydepotten (ja det hedder den – ligger på strøget) TIne K (længere nede af strøget) og Rikki Vanggård (et helt andet sted som jeg aldrig har besøgt men hun har vist lidt eksklusive mærker også..)God tur!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Tak for tippet 🙂 Vil da helt sikkert se mig lidt omkring – tror desværre ikke, det bliver til så meget shopping – måske en soft ice…uhm…det har jeg pludselig fået ustyrlig lyst til!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere sorte minier til mig, tak!