Hvaffor en sommerfugl?

Luella og Batman

Luella’s ss08-kollektion er nok mest omtalt for sine flæser og blomster. Det flæsede blomsterskørt er kopieret af enhver highstreetshop med respekt for sig selv, men hos Luella bliver der ikke cuteness-overload, for de pigede nederdele er kombineret med et mere drenget element: Batman!

Et lille Batman-logo sneget ind på cardigans og sweaters, opsigtsvækkende Batman-briller og t-shirts med tegninger af den flagermusbevingede superhelt. Stylingen er så brilliant udført, at jeg faktisk ikke lagde mærke til Batman i starten, man skal lige kigge en ekstra gang. Det er det perfekte miks af det drengede og pigede!

Batman-elementerne falder godt ind denne sommer, da den nye Batman-film har premiere her til sommer, og modeverdenen har også fejret superheltene ved dette års Costume Institute Gala.
Jeg kan især godt lide t-shirtsene med lidt naive tegninger af den barske superhelt. Den vinkende Batman kan fås på Luella’s hjemmeside, mens den anden kan fås hos net-a-porter.
Et udvalg af de be-Batman-ede ting hos Luella.

(billeder fra luella.com, net-a-porter og style.com)

2 kommentarer

  • Anne

    Jeg synes også, kontrasten mellem det pigede og batman-t-shirtsene er virkelig cool. Har mange gange overvejet at købe sådan en børne-t-shirt med batman på og bruge den til en sød nederdel. Måske skulle jeg bare få gjort det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Go for it! Hvis du længe har overvejet det og ikke kan slå tanken ud af hovedet – så er det om at få det gjort, inden man fortryder det ;)Og jeg kunne forestille mig, at sådan en børne-t-shirt nok ikke vælter budgettet!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvaffor en sommerfugl?