Kate Moss for Topshop High Summer

Luksus vs. budget: Blomstret bikini

Jeg har før savlet over Stella McCartney’s lækre blomstrede bikini, og en læser efterlod en kommentar om, at det var ærgerligt, at der ikke var lavet en look-a-like. Men nu er den her: Topshop har lavet en blomstret bikini med flæser.

Det er egentlig mærkeligt, at printet ikke ligner noget mere, da Topshop faktisk har lavet en top med et print, der ligner på en prik… Men flæsernes placering og det farverige blomsterprint – det et er ikke til at komme uden om Stella McCartney-vibesene!

Topshop’s blomstrede bikini koster godt og vel 250 kroner, mens Stella McCartney’s buket af en bikini kan fås for cirka 1800 kroner.

(billeder fra Topshop og Browns)

1 kommentar

  • Anonymous

    & jeg er så læseren, som synes at det var ærgerligt 😀 Den er ret fin, men ja det er sjovt de ikke har fået den til at ligne noget mere – Og man kommer desværre ikke uden om, at Stella Mccartneys stadig er flotest 😀 Jeg skal dog ind og kigge nærmere på Topshops version :)//Sofie 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Moss for Topshop High Summer