Hjemme igen

Matcher du make up-mærker?

Der er vel næppe nogen, der har en garderobe bestående af kun ét mærke. Og de færreste af os går nok i det samme mærke fra top til tå (det skulle da lige være H&M!).

Men når det kommer til skønhedsprodukter, så er det en helt anden sag. Der tror jeg, at langt de fleste køber mange ting fra det samme mærke. Shampo og balsam, tre-trins renseserier – de skal være fra det samme mærke, fordi ingredienserne jo er lavet, så de komplimenterer hinanden.

Jeg synes også, det ser superflot ud, når alt dullegrejet står linet op på rad og række og emballagen matcher. Jeg vil da ikke lægge skjul på, at jeg ELSKER MAC. Superlækre produkter, og så matcher emballagen også!

Men selvfølgelig kommer det ikke kun an på mærker. Farver, konsistens, holdbarhed, kvalitet. Men står jeg med to produkter, så kan mærket da godt være afgørende…

Hvad med jer: Matcher i skønhedsprodukt-mærker?

3 kommentarer

 • Bloggerella

  Er ikke helt ramt af det der med at matche skønhedsprodukter – min hudpleje er et misk-mask af hvad jeg synes fungerer for mig.Til gengæld har jeg det med at købe make up i de samme toner og det er sket flere gange at jeg er kommet hjem med en øjenskygge jeg allerede havde fra MAC… MAC er klart favoritten på make up fronten, ikke på grund af indpakningen, men fordi de har så stort et udvalg af farver og teksturer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Sjovt du skriver det. Jeg kommer alti til at købe et produkt hist og her, men ville ønske at jeg bare havde ét mærke, som jeg kunne holde mig til. Men der er da klart favoitter. Shampoo+balsam ALTID BodyShop, Ansigtsprodukter ALTID Clarins, men derudover er der alt fra H&M til Chanel.Jeg vil næsten sige, at den dag der er mærke-orden i mine skønhedsprodukter, er jeg nok blevet voksen… :-)God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Bloggerella: MAC er gud, ja! Mine veninder frygter altid at tage med mig i Magasin, for de ved, at jeg ikke er til at slæbe væk fra MAC-standen…Signe: Sjovt, du synes at mærke-orden er lig med voksen 🙂 Det har jeg aldrig forbundet med hinanden…tror jeg vil blive ved med at blande. Med mindre jeg self. bliver så rig, at jeg kan fylde hylderne med La Mer eller sådan noget, haha!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen