Luksus vs. budget: Blomstret bikini

Microchip sko fra Celine

Disse sko fra Celine fangede straks min opmærksomhed, da jeg så dem inde på net-a-porters hjemmeside.

Findes der noget mere lækkert end lak i strålende farver? De rem-rige sandaler kan fås i en brun, neutral version, en udgave, hvor remmene udelukkende er i lak, og en sandal med blanding af læder og lakremme – de er mine yndlings! Synes det er en cool blanding mellem mat og skinnende læder.

Skoene er åbenbart inspireret af elektroniske chips. Jeg har overhovedet ikke forstand på sådan nogle dimser, men jeg kan godt se lighederne med de farvestrålende, skinnende ledninger og det matte metal, der er i sådan en chip. Baggrundsbilledet er faktisk en mikrochip, hvem skulle tro, at sådan én faktisk kunne være pæn – den ligner jo nærmest et maleri! Så er det pludselig ikke så overraskende, at man kan blive inspireret af sådan en lille chip…
(billeder fra celine, net-a-porter og wikipedia)

1 kommentar

  • Prinsessens Mor

    uha da da!! Så mangler vi bare en budget-udgave af dem også 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Blomstret bikini