Luksus vs. budget: Balenciaga ss08

Parcelhus-peace

Ingen blogging i går – beklager! Offentlig transport, varme og en kommende lang weekend er ikke en god kombination…Jeg er taget hjem til mine forældre denne weekend og var bare flad, da jeg ankom, så jeg orkede simpelthen ikke at pakke computeren frem.
I stedet tog jeg mig en tur i haven. Det er nu rart at komme hjem og kunne gå lidt i græsset og beundre de blomstrende frugttræer – det er der ikke så meget af, når man normalt bor på tredje! På en måde savner jeg lidt parcelhus-livet, hvor det mest irriterende nok er den konstante summen af græsslåmaskiner – men de virker mærkeligt nok også søvndyssende…
Kreativiteten til at blogge er ikke på sit højeste vil jeg indrømme, men jeg vil stadig forsøge at få skrevet noget hver dag. Jeg prøver også at “spare” lidt på de kreative kræfter, for jeg har to synopser til eksamensopgaver, der snart skal afleveres. Hvis jeg ikke består eksamenerne, kommer jeg ikke i praktik – og det vil vi jo ikke have!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Balenciaga ss08