Gaver fra øst

Servicemeddelelse: Oversætter

Indlæg nummer 400 fejres med en lille nyskabelse her på bloggen!

Et stort dilemma for sådan en dansksproget modeblogger som mig var at vælge mellem at blogge på dansk eller engelsk. I sidste ende valgte jeg det sprog, jeg nu formulerer mig bedst på, frem for den potentielt større læserskare engelsk nu engang ville medføre.

Og selvom jeg tidligere ikke har været helt glad for de noget tvivlsomme online oversættere så har jeg, inspireret af Alma H, installeret en lille oversætter i baren til højre. Den laver ikke helt grelle fejl, men helt perfekt er den heller ikke – men alt i alt er den ok!

Oversætteren kan fås her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver fra øst