Microchip sko fra Celine

Stur, stur pause

…ej, det er bare en lillebitte én.

Jeg tager til Jylland med en veninde/medstuderende i morgen og kommer først hjem tirsdag. Vi skal på en lille reportagetur, og selvom jeg tager computer med og har adgang til internet (God bless de der trådløse, transportable modem!), så tror jeg ikke, at der bliver overskud til at blogge.

Desuden bliver det langt fra særligt glamorøst eller fashionabelt for mit vedkommende, for vi skal campere – og jeg er ikke den store campist, må jeg indrømme. Men hvad gør man ikke for en god historie!

Jeg vil ikke sige, hvor vi skal hen – men I kan jo kigge nærmere på billedet og gætte 😉

Ha’ en go’ weekend alle sammen!

2 kommentarer

  • Christine

    Like, skulle du til karneval i Ålborg?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Eeeej, det er ikke helt ved siden af 🙂 Jeg fulgte Cirkus Dannebrog i 4 dage./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Microchip sko fra Celine