Huen

Blazer + tørklæde = tuxedo

Alexa Chungs regnestykke er simpelt: Et smalt, sort silketørklæde kan nemt give en sort blazer et tuxedo look, så er budgettet ikke til begge dele – så er dette en smart løsning.

Jeg er også vild med hendes glitrede miniskirt og hendes eyeliner – må ha’ begge dele!

(billeder fra the Fashion Spot)

3 kommentarer

 • Hvis man vil gøre et kup, skal man gå ind på http://www.kidsofluxury.dk og købe et af deres RikkeMai unika tørklæder. Så sparer man næsten halvdelen af prisen. Tørklæderne er oprindeligt lavet til børn, men måler 135 cm. på det lange led, så man kan stort set ikke se forskel på det til børn og det til kvinder. Jeg har selv købt et derindefra og har også et par veninder som har gjort det samme – bare et tip 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bruge eyeliner, lavede jeg noget grundig og omstændig research. Min store eyeliner-inspiration var Alexa Chung, der altid markede sine smukke øjne med et flik eyeliner. Min research ledte mig frem til, at jeg skulle investere i MACs Fluidline i farven Blacktrack, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huen