Nathalie Schuterman åbner web-shop

Blogger-øje: Fjer-clutch

To tanker fløj gennem mit efterhånden noget trætte hoved, da jeg så dette billede:
1) Yowza! Jeg vidste godt, at Rachel Bilson var et lille nips. Men den stramme Herve Leger-kjole reducerer hende til nærmest ingenting!
2) Endnu en fjerclutch!
(billeder fra the Fashion Spot)

P.S. Årsagen til det trætte hoved: Jeg er i gang med at skrive den sidste eksamensopgave inden sommerferien. Den skal afleveres fredag, så i går aftes havde jeg sagt til mig selv, at jeg skulle blive oppe og skrive til meget sent.

Så er det lige, at jeg tjekker kalenderen, og det viser sig, at jeg skal på køreteknisk anlæg den følgende morgen. Skal troppe op klokken 7.15, hvilket betyder, jeg skal op klokken 6 (jeps, er utroligt langsom om morgenen – kan slet ikke skynde mig ud af døren på et kvarter)!

Jeg havde åbenbart bildt mig selv ind, at det var torsdag morgen – men der tog hjernen fejl! Den lille misere resulterer i, at jeg kommer i seng klokken 01.30. Så ser man lige Maria sidde og gabe dér i bilen på køreteknisk anlæg – selv ikke de vildeste svingture på glatbanen kunne ruske mig helt vågen…

Havde lyst til en lur, da jeg var færdig, men tog ud på uni for at skrive…Og nu skal jeg altså på den igen med skriveriet…Ja, blogging er min favorit overspringshandling 😉

4 kommentarer

 • Signe

  Hej Maria, er du vågen..? :-)Du spurgte forleden, hevm der var til fjer… Jeg synes altså at det er for meget. Det kammer over, og hvis man ikke holder igen med øjenskyggen, tror jeg hurtigt man kan ligne en drag. Med fjerboa… Hønsefjerene synes jeg var for ulede. – det er trods alt flottere, når fjeren er markeret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jow jow, er skam vågen 🙂 Har været det siden klokken 7 – den eksamensopgave skriver ikke sig selv – desværre!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Damkjær

  Hey Maria.Det har godt nok ikke lige noget med indlæget at gøre!- Men.. Jeg mener at have læst i et af dine indlæg, at du har bestilt fra AA over nettet.. Ved du, hvor det bliver sendt? :)Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Amalie,Hvis du bestiller fra den europæiske web-shop, http://store.americanapparel.eu/, så bliver det sendt fra Tyskland – hvilket betyder, at du slipper for moms og told ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nathalie Schuterman åbner web-shop