Disney-mode-land

Blue fra CLU

Hehe, det bliver jo snart en sørgelig føljeton, min søgen efter og savlen over mørkeblå kjoler.

Her er det en rigtig fin silkekjole fra CLU, som er et amerikansk mærke, der laver luksus basistøj. Kjolen kan fås til cirka 1150 kroner hos La Garconne.

Jeg har lidt halvt sat mig for, at min første praktikløn skal spenderes på en mørkeblå kjole. Indtil videre hælder jeg mest til den fra Acne.

Men på den anden side burde jeg også være fornuftig og få købt en støvsuger, en hårtørrer, en sofa, et spisebord og stole og et skab…Det er én af de sørgelig ting ved at flytte, for det betyder, at jeg skal forlade mit firelågers gulv-til-loft indbyggede skab. Mit kommende kollegieværelse har “kun” et dobbeltskab. Der tror jeg ikke engang, at alle mine sko ville kunne være i…

(billede fra lagarconne)

2 kommentarer

  • Bloggerella

    For ½ år kan man vel klare sig med et par løse bøjlestænger – så er der jo flere penge til at købe tingene som kan hænge på dem.Og ja, helt klart den blå kjole fra Acne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Jeg skal i praktik i et år 🙂 Men under alle omstændigheder tror jeg gerne, jeg ville have mig et skab. Jeg frygter lidt, at mit værelse kommer til at ligne et gigantisk walk-in closet, hvis jeg brugte løse bøjlestænger!Og ja, krydser fingre for, at den blå Acne-kjole er til at få fingre i til den tid!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney-mode-land