Kjole fra Soaked in Luxury

Cool trio for Converse


Hvor cool er denne trio ikke?! Julian Casblancas fra The Strokes, Santogold, der kommer til Roskilde i år, og Pharrell Williams er med i en kampagne for de ikoniske Converse-sko.

Det giver mig helt lyst til at få fat i et par igen…The Strokes var helt sikkert dem, der fik mig til at gå ud og investere i de alsidige, cool sko. Jeg kan stadig huske det: Det var i niende klasse, og vi var på udflugt til København. Selvfølgelig skulle vi på Strøget, og jeg havde kun én mission: At få fingre i et par sorte high-tops Converse-sko. Dengang kunne man jo ikke få dem alle steder, som man kan nu. Men jeg fandt et par i Athlete’s Foot, og jeg gik med dem til de var SLIDT op. Vi snakker ikke et lille hul i siden, men kæmpe, gabende revner!

Men nu er min kærlighed for *ahem* mindre praktiskt fodtøj vokset, så har ikke haft et par Converse siden.

Ikke nok med at de tre musikere ser utroligt stylish (og må jeg i Julian’s tilfælde tilføje lækker!) ud, så har de også indspillet et nummer, der hedder “My Drive Thru”. Sangen har det der catchy Neptunes beat, mens Julian og Santogold synger. Hør sangen her.

(billede fra lifelounge)

2 kommentarer

  • Signe

    Jeg tror vi er ca. lige gamle, så mon ikke jeg stod bag dig i køen i Athletes foot i 9. klasse, med julelys i øjenene over at få mit første par Converse. Bordeaux. Jeg gik med dem indtil de var hullede, og jeg blev træt af farven. Men dengang var det så smart, at min bedste vennde havde et par sorte, som også var hullede og sure. Så vi byttede da bare…! (det ville jeg altså ikke gøre i dag!) Jeg har de cremefarvede nu, men synes de ser klumpede ud til skinny jeans, så de blir ikke rørt så meget…Godt, nostalgisk indlæg, Maria 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der gik i sine Converse til de var pinligt slidte!Og ja, nostalgi kan være godt i moderate mængder…Selvom jeg tit har tendens til at kamme over med det, må jeg indrømme ;)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole fra Soaked in Luxury