Er du på Fjæseren?

Disney-mode-land

Der er tider, hvor jeg virkelig ville ønske, at døgnet havde mere end 24 timer, så jeg kunne nå alting! Eksamener, køretimer (jeg skal til teoriprøve om en uge og ligger stadig over fem fejl på den skide cd…), boligjagt og blogging! Jeg blev alt for sent oppe i går for at skrive på min artikel (kan ikke rigtigt komme i gang, min hjerne synes, der er for langt til deadline…) og samtidig lede efter bolig.

Sådanne tider inviterer jo til lidt selvforkælelse. Så jeg ryddede alligevel lidt tid til at slappe af. På grund af al stressen havde jeg virkelig bare brug for den der feel-good-feeling – og intet er bedre end en Disney-film! Nogen synes sikkert, at de er for sukkersøde, men jeg kan ikke stå for sangene, filmenes politiskt korrekte morale og happy ending.

Min aller-yndlings Disney-film er Hercules. Jeg kan huske, at vi var inde at se den i femte klasse i forbindelse med kristendom. Min lærer græd, og det synes vi alle var meget sjovt. Men jeg vil da indrømme, at øjenkrogen blev en smule fugtig til sidst. Bliver man mere sentimental med alderen?

Og mens jeg så filmen, kom jeg til at tænke på, at Megara (Meg) så superfashionabel ud! Græske gudindekjoler blev jo set i hobetal på sommerens catwalks. Og den tanke ledte mig hen til andre af mine yndlings-Disney-film:



Det var super at gå lidt i barndom og se Hercules, og når tiden er til det, vil jeg da også få genset de andre.

Og så er en STOR sten faldet fra mit hjerte! Jeg har fundet et sted at bo i Kbh – yay! Har fået tilbudt et lækkert kollegieværelse med eget køkken og bad, så mit nye postnummer bliver 2400. Al den natlige boligjagt er egentlig spildt, med det skal jeg vel ikke brokke mig over!

Jeg ville egentlig helst bo på Østerbro, som ligesom lå på mellemvejen mellem arbejde og centrum. Men med det sted jeg har fået tilbudt, så har jeg 2 km til arbejde og 20 minutter på cykel til Rådhuspladsen – og det er en hel del billigere end en lejlighed, så det betyder mere plads til shopping!

(billeder fra the Fashion Spot, elle.com, craftystickers.co.uk, hollywoodsouvenirs.com, biabianca.de)

4 kommentarer

  • Mette

    Tillykke med boligen!Forresten: Skidegod nyhed med Elle forleden. Fik bare aldrig kommenteret på den, fordi jeg læser alt på Reader’en efterhånden.. sløvt, I know! men effektivt!xMette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mille

    Du kan sagtens bestå selvom du har over 5 fejl. Det har de fleste alligevel lige inden de skal op. :)Jeg gik på hold med en der havde mindst 9 fejl hver gang vi havde en prøve, og hun bestod i første huk, hvorimod jeg som havde 1 fejl dumpede gevaldigt. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Mette: Tak 🙂 Haha, jeg bruger da også min google-reader – længe leve dovenskaben. Men husk, at du jo bare kan klikke på indlægget i readeren, og så er der ingen undskyldninger for ikke at kommentere ;)Mille: Du har lige reddet min uge! Self. beklageligt at du dumpede, men så ved jeg, at der er håb for mig endnu!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Du flytter til København… Så må du nok hellere tjekke aok´s “Hvis Carrie var Københavner”-guide, så du kan gøre dig med maner… :-)http://www.aok.dk/shopping/guide/hvis-carrie-var-koebenhavner

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du på Fjæseren?