Er mode og stil ligesom boligmarkedet?

Don’t tell me

Få stiletterne frem og cosmopolitanen drukket ud! I morgen kan vi endelig nyde det fashionable, fabulous firkløver på det store lærred.

Men med eksamen og teoriprøve lige bagefter, så bliver det nok først en gang i næste uge, at jeg kommer i biffen – hvis jeg er heldig!

Jeg har heller ikke rigtig fundet ud af, hvilke af mine firkløvere jeg skal se filmen med. Oprindeligt har jeg aftalt med “the girls” fra studiet, at vi skal ind at se den sammen – men vi er bare alle opslugt af eksamen. Det kunne også være rigtig hyggeligt, at komme ind at se den med mine søstre. Men jeg har på fornemmelsen, at det nok er en film, man kan tåle at se to gange…

Og så en lille bøn: Brug spoiler alerts, hvis i skriver om filmen – please! ***SPOILER***

Normalt er jeg ikke sådan én, der har noget imod at få slutningen at vide. I hvert fald ikke på den der måde, hvor jeg holder mig for ørerne og skriger la-la-la! Men altså, hvad er livet uden lidt overraskelser i ny og næ 😉

Endnu bedre, så kom med små hints, så jeg bliver endnu mere spændt på at se filmen! Som for eksempel Cynthia Nixon eller Amanda fra LeWonderland har gjort det.

(billede fra imdb)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er mode og stil ligesom boligmarkedet?