Blue fra CLU

Endelig kommer Gina Tricot til Danmark!

Endnu en grund til at jeg kan glæde mig til at flytte til hovedstaden! Helt tilbage i december sukkede jeg efter Gina Tricot i Danmark, og den 28. august klokken 12 åbner den første danske Gina Tricot-forretning i Købmagergade.

Jeg kom rimeligt træt hjem efter en ikke helt fantastisk dag, så blev opløftet en smule, da jeg så, at det nye Costume var kommet med posten. Og glæden blev endnu større, da en af de første annoncer fortalte mig den gode nyhed. Har I københavnere set nogen skiltning ved forretningen i Købmagergade 19 og ikke sagt noget til mig? Der plejer da for det meste at være sådan noget “Opening soon”…

Så må vi jo kun håbe, at kæden spreder sig til resten af landet. Jeg vil vædde med, at tøjet stadig er billigere i Sverige, og så giver det ikke helt mening kun at have en butik i København, når man lige så godt kan tage over Øresund.

(billede fra Costume nr. 75)

4 kommentarer

 • mille

  Jeg håber helt sikkert på at butikken spreder sig lidt længere syd på. Ville så fantastisk gerne have mulighed for at gå ud og shoppe i den butik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Elsker den butik, den er rigtig god. Den er hvertfald spredt i mange byer i Norge, så hvorfor skulle den ikke det også i DK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanching

  can we not order clothes online?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Unfortunately you can’t 🙁 You’ll have to buy them in the Gina Tricot shops…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue fra CLU