Servicemeddelelse: Link-liste opdateret

Harlekinhæl


Viktor og Rolf’s sko med harlekinhæle er en af mine favoritfortolkninger af harlekintrenden. Jeg er især vild med det par med sorte blonderemme og det par med sorte lakremme og en stor pom-pom i siden.

Topshop har lavet nogle Viktor & Rolf inspirerede sko. De er godt nok ikke med harlekin – det er mere sådan nogle trekanter, men idéen er den samme, og når pom-pom’sene bliver smidt oveni, så er det definitely Viktor & Rolf-ish. Jeg er lidt pjattet med det hvide par…

(billeder fra topshop.com og style.com)

2 kommentarer

  • Anne

    Wow, Viktor & Rolfs er da fantastiske!! Jeg synes, modellen i sort-hvid fra Asos er ret god… men jeg er også bare blevet helt skudt i høje statement-sko efter at have set SATC-filmen. Sammen med det lidt voksne look med clutch, pencilskirt og en hat på skrå… suk…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse Nord

    De hvide fra topshop er det eneste værdige alternativ, synes jeg.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Servicemeddelelse: Link-liste opdateret