Vaskedag

Kjole fra Soaked in Luxury

Jeg var inde i midtbyen i går med den kvindelige del af min familie, og min mor slæbte mig med ind i Companys. Det er ikke en forretning, jeg normalt besøger – og jeg forstår ikke rigtigt hvorfor, de har nu mange fine ting. Dog er Company’erne i Odense noget snoldede (læs: udvalget er er ikke så stort og lækkert som for eksempel den inde på Strøget), så det er måske derfor, jeg ikke er derinde så tit.
Men da jeg var derinde, faldt jeg for den fineste kjole fra Soaked in Luxury. Den er lavet i noget satinagtigt stof, og der er sådan nogle mønter ala dem, der er på mine Etro/ASOS-sandaler! Den kostede kun 400 kroner, med de havde den kun i sort i min størrelse, og jeg vil helst have den i armygrøn.

Jeg ville ikke have kjolen på til sandalerne, hvis det var, det ville blive lidt for matchy, men den ville være fin til et par pæne stiletter!
Jeg har fundet kjolen på nettet hos SmartGirl – i min størrelse. På billedet ser den noget krøllet ud, forstår ikke, at de ikke tager sig ulejligheden og damper/stryger den engang?

Problemet er bare, at jeg ikke har så mange penge. Lad mig omformulere: De penge jeg har, skal bruges på andre mere “praktiske og fornuftige” ting. For eksempel tager jeg til København om lidt, ikke for at shoppe, men for at besøge redaktionen hos ALT for damerne. Jeg skal hente noget materiale til min opgave i Mediesociologi, så skal rode i ALT for damernes arkiv!

(billeder fra soakedinluxury og smartgirl)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaskedag