Endelig kommer Gina Tricot til Danmark!

Luksus vs. budget: Kjole med afrikansk print II

Topshop og ASOS er kendt for at kunne tilbyde “designer-inspirerede” varer til en billig penge. Men til tider skulle man tro, at der var gået lidt konkurrence i, hvem der laver den bedste look-a-like.

Topshop har tidligere lavet en kjole, der udsendte lidt afrikanske Oscar de la Renta-vibes. Nu er ASOS på banen med kjole, hvis print nærmest ligner de la Rentas på en prik. Og så hedder ASOS’ version “Aztec Print Dress” i stedet for afrikansk print, som net-a-porter kalder Oscar de la Rentas…Jeg er ikke ekspert i etniske prints, så skal ikke kunne sige, hvad forskellen er. Måske farven? Brun er i hvert fald blevet erstattet af orange…

ASOS’ kjole kan fås for 330 kroner, mens Oscar de la Renta’s nette net-a-porter-pris lyder på knap 19.000 kroner.

(billeder fra asos og net-a-porter)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kommer Gina Tricot til Danmark!