Sidste nat med årgangen

Puha…

Vi slog dem 7-0. Min årgang kom til at hedde “den kreative årgang”. Festen var fantastisk. Det blev lyst og klokken blev 5 alt for hurtigt. Fik snakket, danset og sunget alt for meget. Er lidt mat i dag…Men nøj, hvor var det sjovt 😀

Tager lige en off-day fra blogging. Vi ses i morgen allesammen!

P.S. Jeg havde så travlt med at komme ud af døren, at jeg desværre ikke fik taget et billede af mit festoutfit. Men hvis jeg selv skal sige det, så jeg ret fantastisk ud iført pailetter, tylskørt og ballerinaer (festen blev holdt i en baggård med brosten). Make-up’en var eyeliner ala Alexa Chung, og det er ikke sidste gang, jeg bruger det trick, for det udøvede da godt nok sin magi!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste nat med årgangen