Et kig i arkivet: Chloé

Søndagssang: Yeah Yeah Yeahs – Maps

En af mine all-time favoritsange! I sin tid nærmest skamhørte jeg sangen, og nu vil jeg til at høre den igen, for jeg kigger på kort som aldrig før. Til stor morskab for min omgangskreds har jeg slæbt rundt på en s-togsplan for at lære stationerne nogenlunde udenad, og jeg klikker ofte ind på De Gule Sider for at lære vejen til min kommende arbejdsplads at kende – så er man sikkert så ikke-københavnsk, som man kan blive!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i arkivet: Chloé